Aankondiging inschrijven 38e De Meidoorn Beachtoernooi te Loosdrecht

Voor maar liefst de 38e keer organiseert volleybalvereniging LoVoC het in Loosdrecht en

Wijde-omgeving meer dan bekende De Meidoorn Beachvolleytoernooi.

We gaan weer aan de slag op de 220 kubieke meter Parelwit zand dat gestort wordt op het parkeerterrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht met daarop vijf speelvelden.

Op vrijdagmiddag 21 juni zullen jeugdspelers het beachtoernooi openen met hun mini-toernooitje, in de avond vervolgd met het succesvolle concept, het 2 tegen 2 beachvolleytoernooi. Hiervoor is plaats voor maximaal 36 teams.

Op zaterdag 22 juni zijn de aloude 4 tegen 4 Beachvolleyballers weer aan de beurt.

Voor het 4×4 beach-toernooi is plaats voor maximaal 56 teams.

Naast het sportieve gedeelte zijn er dit jaar opnieuw diverse andere activiteiten, die een bezoek aan dit inmiddels traditionele Loosdrechtse evenement aantrekkelijk maken.

Dit beachtoernooi zal uiteindelijk op de zaterdag worden afgesloten met een live optreden van een Nederlandstalige zanger.

De inschrijving voor het 2×2 toernooi op de vrijdagavond gaat open op 12 april vanaf 18.00 uur. De inschrijving voor het 4×4 Beach toernooi op de zaterdag gaat open op 13 april vanaf 12.00 uur. De online inschrijvingen kunnen dan gedaan worden via deze website.

Schrijf je dus snel in want vol is vol!

 

Ook heeft de Vrijetijdkrant Regio Stichtse Vecht een artikel geschreven over het de Meidoorn Beachtoernooi in Loosdrecht. Lees het hier!