36ste Editie

Hierbij nodigen we u uit voor 36e editie van het in Wijdemeren en omgeving meer dan bekende De Meidoorn-Beach toernooi Loosdrecht, voor de 21ste keer op zand, de 1e keer met onze nieuwe hoofdsponsor KDG De Meidoorn.

Nieuw dit jaar op de vrijdag: het Beach badminton toernooi heeft plaats gemaakt voor het 2 tegen 2 Beachvolley toernooi. De teams, verdeeld in Recreatief en Wedstrijd, gaan in hun klasse strijden om de felbegeerde hoofdprijzen.

Voor de zaterdag zijn er nauwelijks aanpassingen en extra activiteiten, maar zeker is dat bij het volleybal een splitsing in wedstrijd- en recreatieklasse gehandhaafd blijft.

Dit jaar worden opnieuw vijf volwaardige velden uitgezet waarop zo’n 400 deelnemers aan de slag kunnen. Alle reden om snel en volledig in te schrijven voor deze volleybalwedstrijden op het alom bekende parelwitte strandzand voor onze sportzaal Eikenrode in Loosdrecht. Het perfecte weer is reeds geregeld, de organisatie van LoVoC, hoofdsponsor De Meidoorn en de overige sponsoren staan paraat en de meer dan 200 kubieke meters strandzand zijn in bestelling, evenals de catering, loterij, inrichting, muziek en zelfs de afsluiting met een live artiest op de zaterdag is alweer vastgelegd.

Wij nodigen u dan ook van harte uit met uw team(s) van bedrijven, verenigingen, scholen, straten, vrienden/familie en instellingen in te schrijven voor dit traditionele Beach evenement.

De speeldata zijn:

  • 2-tegen-2 beachvolleybal toernooi: vrijdagavond 17 juni 2022 (start 19.00)
  • beachvolleybal voor viertallen: zaterdag 18 juni 2022 (start 08.45)

Uw inschrijving(en) moet uiterlijk 1 mei aanstaande bij de organisatie binnen zijn. Gebruik hiervoor onderstaande buttons.

Verdere aandachtspunten voor de inschrijving staan onder de betreffende inschrijf buttons.

Dit beachtoernooi kent wederom een maximaal aantal inschrijvingen van 36 teams (vrijdag) en 42 recreatie- en 14 wedstrijd-volleybalteams (zaterdag). Plaatsing gebeurt op datum van binnenkomst van de inschrijving. Dus voor iedereen geldt: wees er snel bij want vol is vol!!!!!!!! 

De inschrijving wordt definitief zodra de bescheiden inschrijfbijdrage is ontvangen.
Na inschrijven en betaling wordt er bij afzegging geen geld gerestitueerd.

Met sportieve strandgroet,

De LoVoC Beach organisatie