Word sponsor

SPONSORINFORMATIE
LOOSDRECHT BEACHTOERNOOI
21 & 22 juni 2024

Hoe is het gekomen……………

Alweer 39 jaar geleden (1985) ontstond het idee om te starten met een recreatief buiten-volleybaltoernooi voor teams van vrienden, bedrijven, scholen, verenigingen en instellingen op het toen nog aanwezige grasveld voor het bescheiden sportzaaltje van LoVoC aan de Laan van Eikenrode in Loosdrecht. Dat jaar werd gestart met 3 velden, 15 inschrijvingen en ongeveer 100 deelnemers. Het toernooi groeide uit naar een grastoernooi met 4 velden en gemiddeld 20 tot 25 enthousiaste teams. Na 13 jaar kwam hieraan een eind door de realisatie van onze nieuwe sportzaal waarbij het grasveld werd ingeruild voor een parkeerterrein.

En dan….. Beachen!!……………

De succesformule werd aangepast en het toernooi werd een Beach-volleybaltoernooi. Een grotendeels nieuwe toernooicommissie ging vol enthousiasme aan de slag. Op het parkeerterrein voor de sportzaal werd in 2000 een ruime hoeveelheid parelwit strandzand gestort en 4 volleybalvelden uitgezet. Het buitentoernooi was in ere hersteld. Dit was mede te danken aan de financiële- en praktische ondersteuning van hoofd- en subsponsors. Deze formule sloeg direct enorm aan wat leidde tot een jaarlijkse toename van het aantal inschrijvingen, publieke belangstelling en aandacht in de lokale en regionale media. In 2005 werd het evenement uitgebreid met een Beach badmintontoernooi. Sindsdien werd er op vrijdagavond gebadmintond en op zaterdag gevolleybald. Vervolgens werd door de steeds terugkerende wachtlijsten het aantal volleybalvelden uitgebreid tot 5. Inmiddels staat al weer de 22e editie van het Beach-evenement op stapel. Per 2022 werd het vrijdagse badmintontoernooi vervangen door een jeugdbeach- en 2×2 beachtoernooi.

Dankzij het toenemend aantal sponsors heeft dit lokale Beachevenement kunnen uitgroeien naar een spektakel dat tot ver in de regio tot de verbeelding spreekt en waar niemand wil ontbreken. Ook in 2024 mogen we weer ruim 400 sportieve deelnemers en een veelvoud aan publieke belangstelling ontvangen op ons beachterrein. Niet alleen om te sporten, maar ook voor het overige vermaak door een goede catering, (live)muziek , loterij en kinderactiviteiten. 

De toernooicommissie staat voor een flinke uitdaging om de deelnemers en vele bezoekers een geweldig toernooi te bieden. De ondersteuning van de hoofdsponsor Kinderdagverblijf De Meidoorn en subsponsors is hierbij onontbeerlijk.

Sponsorinformatie

Pakket 1: Koop een veld  € 350,00
Koop de naam van een veld gedurende 2 dagen. Er wordt geen ‘veld 1’ meer omgeroepen in Loosdrecht maar bijvoorbeeld: ‘veld De Meidoorn’. 
– Gedurende 2 dagen lang wordt uw naam minimaal 50 keer omgeroepen
– Op het desbetreffende veld komt 2x uw logo of bedrijfsnaam te hangen,  drukkosten hiervan zijn inbegrepen
– 1 reclame-uiting (naast de bovengenoemde veldreclame), zelf aan te leveren
– Vermelding in programmaboekje
– Vermelding in de krant en op de site met uw sponsorlogo
– Vermelding op vooraf gedrukte posters op het beachterrein
– Vermelding met bedrijfsnaam en link op de site van
LoVoC , Loosdrechtbeach.nl en op Facebook & Instagram onder ‘Loosdrecht Beach’.

Pakket 2: € 250,00
Uw naam wordt verbonden aan het beachvolleyspel, welke over de gehele toernooidag zal plaatsvinden. Daarnaast zijn de opties van pakket 1 hier ook geldig (excl. veld optie).

Pakket 3: € 225,00
Uw naam wordt verbonden aan de activiteit voor kinderen waarvan de gehele toernooidag gebruik gemaakt wordt of uw naam/logo komt op de organisatietent. Daarnaast zijn de opties van pakket 1 hier ook geldig (excl.veld optie).

Pakket 4: € 200,00
– 2 Reclame-uitingen op het beachterrein gedurende 2 dagen
– Vermelding in programmaboekje
– Vermelding in de krant en op de beachsite met een sponsoradvertentie
– Vermelding op vooraf gedrukte posters op het beachterrein
– Vermelding op de site van LoVoC met bedrijfsnaam

Pakket 5:  vanaf € 125,00
– 1 Reclame-uiting op het beachterrein gedurende 2 dagen
– Vermelding in programmaboekje
– Vermelding in de krant en op de beachsite
met een sponsoradvertentie
– Vermelding op vooraf gedrukte posters op het beachterrein
– Vermelding op de site van LoVoC met bedrijfsnaam

Wilt u meer informatie of hebt u ander sponsorsuggesties, neemt u dan contact met ons op via e-mailadres sponsoringbeach@lovoc.nl of via ons algemeen e-mailadres beach@lovoc.nl.

ZONDER SPONSORS GÉÉN TOERNOOI!!!

TOT ZIENS OP ONS BEACHTOERNOOI!!!