De laatste voorbereidingen

Nog een paar dagen dan barst het 35ste Beachtoernooi  in volle hevigheid los! Het weer is bemoedigend tot goed en de laatste puntjes worden op de i gezet. De Beachcommissie is er helemaal klaar voor!

Voor op de zaterdag, hebben we het in de regio befaamde dweilorkest GEEN HOFKAPEL uit Kortenhoef gecontracteerd om het toernooi lekker op te vrolijken.

Ook zal er aan het einde van het toernooi weer een oude bekende zanger van het Hollandse lied zijn meezingers op enthousiaste wijze ten gehore brengen…..  Wie dit is…? BOB VAN VEEN natuurlijk!
En we hebben een oude bekende DJ weer kunnen strikken om het gehele toernooi  op onnavolgbare wijze van muziek te voorzien. Zijn naam: BAS PIJL!

Het exacte programma is hier terug te vinden voor alle informatie omtrent het toernooi. Neem deze even goed door!

Verder een mededeling over de bereikbaarheid van het Beachterrein: door werkzaamheden is het moeilijk om het terrein te bereiken vanaf de Eikenlaan/Frans Halslaan (parkeerterrein op hoek nauwelijks beschikbaar). Via de Nieuw-Loosdrechtsedijk of via de Noodweg is de bereikbaarheid beter. Onze voorkeur: Kom te voet of op de fiets!

Tot vrijdag/zaterdag!