Aangepaste (spel)regels en inschrijving 37e Loosdrecht-Beachtoernooi binnenkort van start

Voor maar liefst de 37e keer organiseert volleybalvereniging LoVoC het in Loosdrecht en Wijde-omgeving meer dan bekende Beachvolleytoernooi. Wij zijn bijzonder verheugd dat Kinderdagverblijf de Meidoorn te Loosdrecht als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden wil blijven.

We gaan weer aan de slag op de 200 kubieke meter Parelwit zand dat gestort wordt op het parkeerterrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht met daarop vijf speelvelden.

Op vrijdagmiddag 16 juni zullen de jeugdleden van LoVoC het beachtoernooi openen met hun mini-toernooitje, in de avond vervolgd met nieuwe succesvolle concept, het 2 tegen 2 beachvolleytoernooi. Hiervoor is plaats voor maximaal 36 teams. Op zaterdag 17 juni zijn de aloude 4 tegen 4 Beachvolleyballers weer aan de beurt. Voor het 4×4 beach-toernooi is plaats voor maximaal 56 teams.

Naast het sportieve gedeelte zijn er dit jaar opnieuw diverse andere activiteiten, die een bezoek aan dit inmiddels traditionele Loosdrechtse evenement aantrekkelijk maken. Dit beachtoernooi zal uiteindelijk op de zaterdag worden afgesloten met een live optreden van een Nederlandstalige zanger.

Vanaf 21 april, 18.00 uur start de inschrijving voor het 2×2 toernooi op de vrijdagavond. Vanaf zaterdag 22 april, 12.00 uur gaat de inschrijving open voor het 4×4 Beach toernooi op de zaterdag open. De on-line inschrijvingen kunnen dan gedaan worden via onze beachsite: www.loosdrechtbeach.nl

Let op! Dit jaar zijn de regels voor het toernooi aangepast. Lees je dus goed in! De spelregels zullen in het programmaboekje komen maar zijn ook te downloaden via onderstaande knop. Deel deze vast met je team! 

Schrijf je dus snel in want vol is vol!

Download de vernieuwde spelregels hier: