Het ‘De Meidoorn’ Beachtoernooi 2022 is vol! 

De afgelopen tijd zijn wij als beachcommissie druk geweest met het voorbereiden van het De Meidoorn Beachtoernooi op 17 en 18 juni 2022. Wij zijn dan ook blij dat de beide toernooien op de vrijdag en de zaterdag volledig vol zijn! Wij gaan in volle vaart door met de voorbereidingen om het toernooi een geslaagd evenement te maken. Hiervoor zijn wij ook blij met alle sponsoren die ons steunen om het toernooi mogelijk te maken. Houd Facebook, Instagram en de Website in de gaten voor het laatste nieuws over het toernooi en de sponsoren.

Mocht je je toch graag willen inschrijven kan dat nog. De inschrijving zorgt ervoor dat je op de reservelijst komt. Mocht er een team uitvallen zullen wij de teams die op de reservelijst staan benaderen voor een plekje. Uiteraard in volgorde van inschrijving. 

Inschrijven kan nog via deze link.

Tot de 17de en 18de van juni!

SCHRIJF JE NOG SNEL IN!

Wij zijn blij met de inschrijvingen tot nu toe maar we hebben nog een paar plaatsen vrij! Op vrijdagavond 17 juni met het 2-tegen-2 toernooi zijn er in de wedstrijdklasse nog een paar plaatsen.

Op zaterdag 18 juni met het 4-tegen-4 toernooi is nog 1 plek vrij!

Schrijf je gezellig in en dan sta jij ook in dat parelwitte zand te volleyballen.

Inschrijven kan via deze link!

Inschrijving De Meidoorn Beachtoernooi al bijna vol!

Wederom bleek dat het Loosdrechtse ‘De Meidoorn’ Beachtoernooi, na 2 jaar van afwezigheid, nog steeds erg leeft! Dit resulteerde razendsnel in veel inschrijvingen. Na jullie massale belangstelling waardoor onze site even wat problemen had, kon iedereen zich gelukkig inschrijven voor het toernooi!   

Er zijn nog plekken voor het dit jaar nieuwe 2-tegen-2 volleybaltoernooi op vrijdag 17 juni. Schrijf je hiervoor nog snel in. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij in zowel de recreatieklasse als de wedstrijdklasse. Schrijf je in via deze link!

Op zaterdag 18 juni met het 4-tegen-4 is er nog plek voor 1 team in de recreatieklasse. Schrijf je dus snel in! Schrijf je in via deze link!

Teams die zich te laat hebben ingeschreven, krijgen bericht en zullen, indien gewenst, op de reservelijst gezet worden.

Tot 17 en 18 juni!