Inschrijvingen De Meidoorn Beachtoernooi binnenkort van start!

Voor maar liefst de 38e keer organiseert volleybalvereniging LoVoC het in Loosdrecht en Wijde-omgeving meer dan bekende Beachvolleytoernooi. Wij zijn bijzonder verheugd dat Kinderdagverblijf de Meidoorn te Loosdrecht als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden wil blijven.

We gaan weer aan de slag op de 200 kubieke meter Parelwit zand dat gestort wordt op het parkeerterrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht met daarop vijf speelvelden.

Weten Volleyballers in het Zand en Out of Nappo hun trofee van het 2-tegen-2 toernooi te prolongeren? Of stoot jij met jouw team(genoot) de titelhouders van de troon? Op vrijdag 12 april om 18:00 starten we met de inschrijving van het 2-tegen-2 toernooi. In totaal biedt het De Meidoorn Beachtoernooi 2-tegen-2 plaats aan maximaal 36 teams. 18 in de recreatieklasse en 18 in de wedstrijdklasse.

Het 4-tegen-4 recreatieklasse toernooi werd vorig jaar gewonnen door De Oranje Zandhappers en in de wedstrijdklasse wist het team Vivante Bekenkamp de felbegeerde trofee te bemachtigen. De inschrijving van het 4-tegen-4 toernooi start op zaterdag 13 april om 12:00. In de wedstrijdklasse kunnen 14 teams deelnemen en in de recreatieklasse komen 42 teams in actie.

De online inschrijvingen kunnen dan gedaan worden via deze website. Houd onze socials in de gaten! Met wie ga jij spelen?

Schrijf je dus snel in want vol is vol! Lees ook vast de spel- & inschrijfregels: