Wie is Kinderdagverblijf de Meidoorn? 

KDV de Meidoorn is het kleinste en het gezelligste kinderdagverblijf van Loosdrecht, waar kinderen worden opgevangen zoals thuis. Met hun ervaren leidsters zorgen zij voor een warme huiskamersfeer met rust, overzicht en persoonlijke benadering. Dit onder leiding van Sam Hoppenbrouwers en Yula Otten die al jaren met veel plezier deelnemen aan het Loosdrecht Beachtoernooi!

In 2019 opende Sam en Yula de deuren van KDV de Meidoorn, hiermee werd het stokje van Peuterspeelzaal de Meidoorn na 46 jaar overgedragen. De peuterspeelzaal werd een kinderdagverblijf.

Sam en Yula, beide ondernemer en zelf ook jonge ouders, kennen het belang en de kwaliteit van De Meidoorn als geen ander: ze zaten ooit zelf op de peuterspeelzaal en nu ook worden hun kinderen er opgevangen! Zij konden destijds geen passende kinderopvang vinden en grepen de mogelijkheid meteen toen zij een kinderopvang konden overnemen. Beide enorm enthousiast en geen moment getwijfeld om deze uitdaging aan te gaan. Als jonge ouders vonden zij dat er in Loosdrecht een keuze moet zijn voor type kinderopvang. Samen met 2 goede vrienden, beide jarenlang ervaring in de kinderopvang, hadden zij voldoende kennis en ervaring om de start in 2019 te maken. Begonnen met 4 kinderen op enkele dagen in de week is het nu 2,5 jaar later en hebben zij 2 verticale groepen, 7 ervaren leidsters, bieden zij een gezellig groepje kinderen opvang en is er een wachtlijst. 

Super trots kijken zij terug op deze afgelopen 2,5 jaar en staan ze nog steeds volledig achter het concept waarin De Meidoorn vijf pijlers heeft; kleinschalig, persoonlijke aandacht, sfeervol & huiselijk, verticale groepen en grote buitenspeelplaats.   

Waarom sponsoren? 

Sam en Yula nemen al jarenlang deel aan het Loosdrecht Beachtoernooi. In 2012 hebben zij elkaar ontmoet op het toernooi en hoe leuk is het dat zij na 10 jaar samen hoofdsponsor mogen zijn van dit toernooi.

“Wij vinden het een eer en zijn super trots dat KDV de Meidoorn de nieuwe hoofdsponsor is van het Loosdrecht Beachtoernooi. Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen jullie allemaal daar te zien.”

Lijkt het je leuk om zo af en toe bij te springen bij KDV de Meidoorn? Wij zijn opzoek naar ZZP’ers en invalkrachten die ons in geval van ziekte/vakanties uit de brand kunnen helpen.