Programma 38ste De Meidoorn Beachtoernooi en onze sponsoren

Over drie weken is het zo ver! Het Loosdrecht Beachtoernooi met als hoofdsponsor KDV De Meidoorn barst los!

De afgelopen weken zijn wij als organisatie erg druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het toernooi. Wij zijn dan ook blij dat het toernooi op vrijdag 21 juni met het 2-2 volleybal en op zaterdag 22 juni met het 4-4 volleybal volledig gevuld is. 

Naast dat wij blij zijn met de hulp en bijdrage van KDV De Meidoorn zijn wij ook erg blij met de medewerking en financiële ondersteuning van al onze andere sponsoren. Onderstaand een overzicht van alle sponsoren van het Beachtoernooi 2023.

Programmaboekje 2024:

Inmiddels is het programmaboekje voor het komende toernooi gereed en deze kan gedownload worden via de bijgevoegde knop. Het boekje zal niet meer fysiek bij ieder team op de mat vallen. Tip: Download het programmaboekje op je telefoon zodat je tijdens het toernooi altijd op de hoogte bent van wanneer je moet spelen of fluiten en wanneer je als team verwacht wordt bij het sjoelspel (enkel bij 4-4).

Deel het programmaboekje ook alvast met je teamgenoten zodat jullie allemaal op de hoogte zijn van de speelschema’s en de regels van het toernooi. Let op: spelregels van het 2-2 en 4-4 toernooi verschillen van elkaar én zijn aangepast ten opzichte van vorig jaar.

Klik op de deze button om het programmaboekje te downloaden: