Programma De Meidoorn Beach en onze sponsoren

Volgend weekend is het zo ver! Het Loosdrecht Beachtoernooi met als hoofdsponsor KDV De Meidoorn barst los!

De afgelopen week zijn wij als organisatie erg druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het toernooi. Wij zijn dan ook blij dat het toernooi op vrijdag 17 juni met het 2-2 volleybal en op zaterdag 18 juni met het 4-4 volleybal volledig gevuld is. 

Naast dat wij blij zijn met de hulp en bijdrage van KDV De Meidoorn zijn wij ook erg blij met de medewerking en financiële ondersteuning van al onze andere sponsoren. Onderstaand een overzicht van alle sponsoren van het Beachtoernooi 2022.

Programmaboekje 2022:

Inmiddels is het programmaboekje voor het komende toernooi gereed en deze kan gedownload worden via de bijgevoegde knop. Het boekje zal niet meer fysiek bij ieder team op de mat vallen. Tip: Download het programmaboekje op je telefoon zodat je tijdens het toernooi altijd op de hoogte bent van wanneer je moet spelen of fluiten en wanneer je als team verwacht wordt bij het ringwerpspel.

Deel het programmaboekje ook alvast met je teamgenoten zodat jullie allemaal op de hoogte zijn van de speelschema’s en de regels van het toernooi. Let op: spelregels van het 2-2 en 4-4 toernooi verschillen van elkaar. Het 4-4 toernooi is ten opzichte van voorgaande jaren (nauwelijks) aangepast.

Klik op de deze button om het programmaboekje te downloaden: