De uitslagen en foto’s van het 37ste De Meidoorn Beachtoernooi 2023

De 37ste editie van het De Meidoorn beachtoernooi was een groot succes! Het hele weekeinde stond in het teken van strand, zon wind, volleybal en plezier. Onder tropische omstandigheden zijn alle wedstrijden gespeeld en waren er veel toeschouwers aanwezig om de teams aan te moedigen. Ruim 200 kuub zand, veel materiaal en een hoop werk zorgden door de inzet van veel vrijwilligers voor een top-toernooi waarbij het aan niets ontbrak.

Op vrijdag was het de tweede editie van het 2-tegen-2 toernooi en op zaterdag werd voor de 37ste het bekende 4-tegen-4 Beachvolleybal gespeeld. Op vrijdag wist Out of Nappo in een spannende drieluik de finale van de recreatieklasse te winnen door Geitjes 1 (2de) en Koning en Prik Next Level (3de) te verslaan. In de wedstrijdklasse was Volleyballers in het Zand te sterk voor de De Biermaatjes (2de) en De Lammetjes (3de).

Op zaterdag wist in de recreatieklasse Oranje Zandhappers het team van Survivors 2.0 te verslaan. In de wedstrijdklasse werd Vivante Bekenkamp gekroond tot winnaar door Krolabi te verslaan.

Bekijk hieronder de eindstanden, teamfoto’s en sfeerfoto’s. De prachtige foto’s zijn gemaakt door @Marijkerempe.

Tot volgend jaar op de 38ste editie van het De Meidoorn Beachtoernooi! 

De Beachcommissie

Bekijk hier de eindstand inclusief de speler- & speelster van het toernooi: